Сместување     |  Ресторани     |  Кафе Барови     |  Информации     |  Корисници
Корисник:
Лозинка:

         Smestuvanje :: Izdavanje :: Iznajmuvanje - Sobi (Privatno Smestuvanje) :: Apartmani :: Vili :: Hoteli :: Restorani :: Cafe Barovi :: Oglasuvajte, barajte i najdete
Smestuvanje vo Ohrid - WWW.DOJDIOHRID.COM

Сместување во Охрид (Smestuvanje vo Ohrid)
           Изберете Јазик: 
Место за Престој: 
Тип на Сместување: 
Кујна:    Клима:    Кабелска/ТВ:    WC:    Миленици:
Интернет:    Пушење:    Паркинг:
Подетално Пребарување
Оддалеченост од Центар:    (m)
Оддалеченост од Плажа:    (m)
Цена До:   
     

Како да Огласам "Smestuvanje vo Ohrid" на Вашиот Сајт?
     
Smestuvanje vo Ohrid - WWW.DOJDIOHRID.COM Oglasuvajte, barajte i najdete smestuvanje
vo Ohrid - www.dojdiohrid.com
*** НОВОСТИ!  Популарноста на нашиот web портал WWW.DOJDIOHRID.COM станува се поголема :: Спрема нашите клиенти, од почетокот на летото до сега се реализирани бројни ноќевања на туристи кои нашле сместување преку нашиот web портал WWW.DOJDIOHRID.COM :: Многубројни туристи од Македонија, Србија, Словенија, Германија, САД, Русија, Украина, Швајцарија, Белгија, Австрија итн... :: Затоа повелете Огласувајте ги Вашите Сместувачки Понуди преку WWW.DOJDIOHRID.COM :: Успехот Ви е Гарантиран ***
____________________________________________
Контакт  |  Огласи      Disclaimer  |  Privacy
____________________________________________
"DOJDIOHRID.COM" - за брзо и ефикасно пребарување на сместување во Охрид и неговата околина. Најдете сместувачки капацитети што ќе одговараат на Вашиот буџет и на Вашите потреби. Ви нудиме соби (приватно сместување), апартмани, вили, станови, мотели и хотели во Охрид. Исто така може да пребарувате ресторани и кафе барови во Охрид и блиската околина на градот.
www.dojdiohrid.com
____________________________________________
"ИТ Студио Дизајн" - за високо квалитетен Софтвер, со преку 20 год. западно-европско искуство. Нудиме развој на апликации базирани на последното во ИТ технологијата во Windows/.Net, Unix/Oracle и Linux/Apache/PHP. Од идејни решенија, развој, тестирање, имплементација до оддржување на програмите и базите. Од Веб страни, Е-комерц до сите видови на комерцијални апликации (Комерцијално, Магацинско, Финансово книговодство, Лични Доходи итн)
www.itstudio.com.mk
____________________________________________
"Попси Компани" - ексклузивен застапник на "Codex" за Македонија и водечки дистрибутер на лежишта, семеринзи и галови ланци.
www.popsibearings.com.mk
Соби (Приватно) Апартмани Вила Стан Мотел Хотел Сите
Рекламен простор за сместување во Охрид :: Ставете го Вашиот оглас на ПРВАТА страна на порталот www.dojdiohrid.com за само 60 ЕУР/12 Месеци. :: Сликата ќе содржи линк што покажува право на огласот за Вашата соба (приватно сместување), апартман, вила, стан, мотел, хотел, ресторан или кафе бар во Охрид и околината.
Slika od Apartman Slika od Apartman Slika od Apartman Slika od Apartman Slika od Apartman
Slika od Apartman Slika od Apartman Slika od Apartman
"DOJDIOHRID.COM" - Дојдете во Охрид, градот на светлината, градот на Св.Климент и Св.Наум, градот на Св.Кирил и Св.Методиј. Дојдете и уживајте во вонземската убавина на Охридското Езеро, видете и посетете ги црквите и манастирите кои датираат од многу стари времиња. Напојте ја душата со убавина, насладувајте се на спокојот и мирот во кои што се насладувале нашите светци.
www.dojdiohrid.com
"DOJDIOHRID.COM" - Дојдете во Охрид за да го видите прекрасниот залез на сонцето и златниот одсјај на сончевите зраци од чистата и бистра вода на Охридското Езеро. Колку ли љубови започнаа гледајќи го овој залез на сонцето...
Една од нив беше и мојата... која се уште трае...
www.dojdiohrid.com
"DOJDIOHRID.COM" - Дојдете во Охрид за да ги видите прекрасните плажи, не само од човека уредените, туку и оние "дивите" плажи каде што се стигнува само со чамец (кајче), глисер или бродче. Водата е толку чиста и прозирна, што може да ја пиете. Овие плажи што кријат рајска убавина, треба да се доживеат...
www.dojdiohrid.com

"WWW.DOJDIOHRID.COM" za prebaruvanje na smestuvanje vo Ohrid - Vi nudime moznost za prebaruvanje na: soba (privatno smestuvanje) vo Ohrid, apartman vo Ohrid, vila vo Ohrid, hotel vo Ohrid i smestuvanje vo naselbite pored bregot na Ohridskoto Ezero. Na pr. tuka ce moze da prebaruvate smestuvanje vo Pestani, smestuvanje vo Dolno Konjsko, smestuvanje vo Lagadin, smestuvanje vo Elesec, smestuvanje vo Elsani, smestuvanje vo Trpejca, smestuvanje vo Ljubanista, smestuvanje vo Sv.Naum, Isto taka, na ovaa strana moze da prebaruvate restorani vo Ohrid i kafe barovi vo Ohrid i okolinata.
www.dojdiohrid.com
Сликата се затвора сама за 15 сек.       Picture closes itself in 15 sec.